+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Spa & Kur Hotel Harvey Recenze

Hodnocení hotelu

90%
Perfektní

dle 751 recenzí

  • Personál

    90%
  • Čistota

    94%
  • Vybavení

    88%
  • Pohodlí

    91%
  • Poměr cena/kvalita

    86%
Zobrazit recenze, které napsal:
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Pavel Holub

jednotlivec, 7.1.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
78 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
7
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Miroslava Blažková

jednotlivec, 2.1.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Anonym

dospělý pár, 30.12.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
70 %
  • Nejvíce se mi líbilo umístění hotelu v klidném prostředí.

  • Nelíbila se mi malá skříň, ve které malý prostor zabiralo žehlící prkno se žehličkou.Pokoj byl prostorný ,takže by se tam ještě jedna skříň pohodlné vesla

Personál
8
Služby
7
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
7

Renata Repková

jednotlivec, 4.12.2017

Středočeský kraj

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 27.11.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Otakara Stavovčíková

jednotlivec, 23.11.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
86 %
  • Byla jsem velmi spokojená, má kolegyně také, jako pokaždé. Proto se do hotelu vždy vracím a pokud bude možno, budu se vracet i nadále. Děkuji. O. Stavovčíková

Personál
9
Služby
9
Čistota
7
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Roman Klimeš

jednotlivec, 21.11.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %
  • Veškeré procedury jsem dostal už naplánované hned při příjezdu. Pokoj jsem měl nad vjezdem do dvora, kde člověk opravdu nemá pražádný výhled (jen parkoviště s auty), mohlo by se nějakým způsobem odrazit i na ceně, protože toto místo už určitě chtít nebudu a navíc zde není dobře usazený poklop, který při přejezdu auta je docela hodně slyšet.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Jana Trhlikova

mladý pár, 21.11.2017

Jihočeský kraj

  • Celkové hodnocení
56 %
  • Pokoj byl hezký a čistý. Personál na procedurách byl moc ochotný a profesionální.

  • Velkým mínusem tohoto hotelu je restaurace. Personál upřednostňoval spíše německou klientelu kterou obskakoval horem dolem a ostatních si skoro nevšimli. Když jsem zažádala o pití připadala jsem si jako když servírku obtěžuji. Obědy vydávané do 14 hodin ale když přijdete ve 13:30 servírka máchá rukama ve smyslu ,,Co sem teď lezete, když sem si nandala jídlo!" Navíc jsem ještě neviděla ve čtyř hvězdičkovém hotelu aby mi jako dezert podávali ovocný kompot z konzervy. Porce byli malé ani dítěti by to snad nestačilo. Nemluvě o pokažené objednávce na další den nebo sesazování hostů k jednomu stolu. Wellness centrum bylo moc malé. Na tak velkou kapacitu hotelu je u bazénu a sauny dohromady jen šestnáct lehátek o které je neustálí boj. Přeplněný hotel kdy hosté hotelu čekají na místo v sauně nebo páře ale i tak pouštějí lidi z venku. To mi nepřijde zrovna rozumné. Správně by měl být u sauny k dispozici čaj nebo alespoň možnost doplnit tekutiny aby nebylo tělo dehydratované ale tady nic.

Personál
5
Služby
6
Čistota
9
Komfort
5
Cena/kvalita
3

Ivan Rulf

jednotlivec, 20.11.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
44 %
  • jídlo navečer jak ze školní jídelny

Personál
5
Služby
5
Čistota
5
Komfort
5
Cena/kvalita
2

Hana Jobáková

jednotlivec, 20.11.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Líbilo se mi vše.

  • Není co uvést.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Vítězslav Váňa

jednotlivec, 13.11.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
66 %
  • Krásný hotel,v nádherném prostředí personál balneoprovozu milý, vstřícný

  • Kvalita stravy neodpovídala ****hotelu- hodnotím pouze večeře parkovné 100Kč by již mělo být zahrnuto v ceně pobytu

Personál
8
Služby
5
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
4

Jaroslav Šmid

jednotlivec, 13.11.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7

Ilona Ederová

jednotlivec, 13.11.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
94 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Helena Slezáková

jednotlivec, 6.11.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Karolína Čebisova

jednotlivec, 2.11.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Čistý , krásný hotel zasazen na okraji parku. Bohaté snídaně , milý personál , nic nám nechybělo.....

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Vladimír Ráček

jednotlivec, 1.11.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Sauna, bazén, posilovna a procedury.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jirina Zidkova

jednotlivec, 31.10.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Miloslav Forejt

jednotlivec, 30.10.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Antonin Šandera

dospělý pár, 26.10.2017

Jihomoravský kraj

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Remišová Andrea

jednotlivec, 25.10.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Ubytovanie veľmi pekné a čisté. Strava na jednotku, musím veľmi pochváliť kuchára a obsluhu, boli veľmi milí. Veľké ďakujem posielam sestričkám a hlavne p. Ruženke, jej slatinne zábaly boli najlepšie

  • Jedine čo by som vymenila, tak postele na izbach alebo aspoň matrace

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.