+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

Spa & Kur Hotel Harvey Отзывы

рейтинг отеля

90%
идеальный

by 754 reviews

  • Персонал

    90%
  • Чистота

    94%
  • Оборудование

    88%
  • Комфорт

    91%
  • Соотношение цена / качество

    86%
Show reviews written by:
Show reviews in:
Сортировать по:
Show:

Jana Borankova

одинокий путешественник, 5.2.2018

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Vse bylo v poradku ochota personalu vybaveni pokoje vyborne masaze ochota při procedurach

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Alena Jeřábková

одинокий путешественник, 29.1.2018

Čeština

  • Overall rating
90 %
  • Vstřícnost personálu a poloha hotelu u parku.

  • Sauna moc hezká, ale pro hosty bylo k dispozici prostěradlo -poloviční velikost prostěradla do dětské postýlky a jeden ručníček velikosti ubrousku. Trakt s lázeňskými procedurami nám připadal v nékterých případech prostorově poddimenzovaný - např. suchá uhličitá, .

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Stanislav Šimek

Пожилые пары, 29.1.2018

Královéhradecký kraj

  • Overall rating
92 %
  • hudební večírek. Proč německy? žijeme přeci v Česku a nebo ne.

Personál
8
Služby
10
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Pavel Holub

одинокий путешественник, 7.1.2018

Čeština

  • Overall rating
78 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
7
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Miroslava Blažková

одинокий путешественник, 2.1.2018

Čeština

  • Overall rating
90 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Anonym

Пожилые пары, 30.12.2017

Čeština

  • Overall rating
70 %
  • Nejvíce se mi líbilo umístění hotelu v klidném prostředí.

  • Nelíbila se mi malá skříň, ve které malý prostor zabiralo žehlící prkno se žehličkou.Pokoj byl prostorný ,takže by se tam ještě jedna skříň pohodlné vesla

Personál
8
Služby
7
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
7

Renata Repková

одинокий путешественник, 4.12.2017

Středočeský kraj

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 27.11.2017

Čeština

  • Overall rating
76 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Otakara Stavovčíková

одинокий путешественник, 23.11.2017

Čeština

  • Overall rating
86 %
  • Byla jsem velmi spokojená, má kolegyně také, jako pokaždé. Proto se do hotelu vždy vracím a pokud bude možno, budu se vracet i nadále. Děkuji. O. Stavovčíková

Personál
9
Služby
9
Čistota
7
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Roman Klimeš

одинокий путешественник, 21.11.2017

Čeština

  • Overall rating
90 %
  • Veškeré procedury jsem dostal už naplánované hned při příjezdu. Pokoj jsem měl nad vjezdem do dvora, kde člověk opravdu nemá pražádný výhled (jen parkoviště s auty), mohlo by se nějakým způsobem odrazit i na ceně, protože toto místo už určitě chtít nebudu a navíc zde není dobře usazený poklop, který při přejezdu auta je docela hodně slyšet.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Jana Trhlikova

Молодая пара, 21.11.2017

Jihočeský kraj

  • Overall rating
56 %
  • Pokoj byl hezký a čistý. Personál na procedurách byl moc ochotný a profesionální.

  • Velkým mínusem tohoto hotelu je restaurace. Personál upřednostňoval spíše německou klientelu kterou obskakoval horem dolem a ostatních si skoro nevšimli. Když jsem zažádala o pití připadala jsem si jako když servírku obtěžuji. Obědy vydávané do 14 hodin ale když přijdete ve 13:30 servírka máchá rukama ve smyslu ,,Co sem teď lezete, když sem si nandala jídlo!" Navíc jsem ještě neviděla ve čtyř hvězdičkovém hotelu aby mi jako dezert podávali ovocný kompot z konzervy. Porce byli malé ani dítěti by to snad nestačilo. Nemluvě o pokažené objednávce na další den nebo sesazování hostů k jednomu stolu. Wellness centrum bylo moc malé. Na tak velkou kapacitu hotelu je u bazénu a sauny dohromady jen šestnáct lehátek o které je neustálí boj. Přeplněný hotel kdy hosté hotelu čekají na místo v sauně nebo páře ale i tak pouštějí lidi z venku. To mi nepřijde zrovna rozumné. Správně by měl být u sauny k dispozici čaj nebo alespoň možnost doplnit tekutiny aby nebylo tělo dehydratované ale tady nic.

Personál
5
Služby
6
Čistota
9
Komfort
5
Cena/kvalita
3

Ivan Rulf

одинокий путешественник, 20.11.2017

Čeština

  • Overall rating
44 %
  • jídlo navečer jak ze školní jídelny

Personál
5
Služby
5
Čistota
5
Komfort
5
Cena/kvalita
2

Hana Jobáková

одинокий путешественник, 20.11.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Líbilo se mi vše.

  • Není co uvést.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Vítězslav Váňa

одинокий путешественник, 13.11.2017

Čeština

  • Overall rating
66 %
  • Krásný hotel,v nádherném prostředí personál balneoprovozu milý, vstřícný

  • Kvalita stravy neodpovídala ****hotelu- hodnotím pouze večeře parkovné 100Kč by již mělo být zahrnuto v ceně pobytu

Personál
8
Služby
5
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
4

Jaroslav Šmid

одинокий путешественник, 13.11.2017

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7

Ilona Ederová

одинокий путешественник, 13.11.2017

Čeština

  • Overall rating
94 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Helena Slezáková

одинокий путешественник, 6.11.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Karolína Čebisova

одинокий путешественник, 2.11.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Čistý , krásný hotel zasazen na okraji parku. Bohaté snídaně , milý personál , nic nám nechybělo.....

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Vladimír Ráček

одинокий путешественник, 1.11.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Sauna, bazén, posilovna a procedury.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jirina Zidkova

одинокий путешественник, 31.10.2017

Čeština

  • Overall rating
90 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.